St Petersburg ATypI 2007 logo

| overview | TypeTech | Workshops | by theme | by room | speakers | full details | iCal |

ATypI 08 St Petersburg

Programme
Sessions by theme

Starts at 09:30, 17 September 2008,
at Beloselsky-Belozersky Palace, St Petersburg, Russia

Preliminary content, subject to change.

| all | Arabic | Cyrillic | Education | Greek | History | Methods | Other | Personalities | Revivals | Screen | The Old · The New | TypeTech by ATypI | TypeTools by DTL | TypeTools by FontLab | Workshop | World |


Other

Gerry Leonidas
Country Delegates
Meeting

Thursday 18 September | 17:30 – 18:00 | Meeting M01 in Palace A

Meeting of the ATypI country delegates. Theme: Other | 30 minutes

ATypI attendees
Conference Speakers
Meeting

Thursday 18 September | 17:30 – 18:00 | Meeting M02 in Palace B

All speakers of the main conference are requested to attend this meeting. Theme: Other | 30 minutes

John D. Berry, Vladimir Yefimov
Welcome and opening address

Friday 19 September | 09:00 – 09:30 | Plenary session A00 in Palace A Theme: Other | 30 minutes

 Typophile
Typophile Film Festival

Friday 19 September | 17:20 – 18:20 | Entertainment A07 in Palace A

The Typophile Film Fest is best described as a one-hour screening of a rare and unequaled selection of short typographic films. Hailing from countries all over the world, the films create a visual mashup of motion design, typographic animation and short stories. In years prior it has included broadcast motion design, documentaries and typographic eye candy from Trollbäck + Company, Strange Attractors, Erik Spiekermann, Nick Shinn, Font Bureau as well as many others. Theme: Other | 60 minutes

ATypI attendees
Evening Event

Friday 19 September | 18:30 – 19:30 | Plenary session in Other

TBD Theme: Other | 60 minutes

ATypI attendees
ATypI 08: the party

Saturday 20 September | 20:00 – 22:00 | Party in Other

Details will be announced. Theme: Other | 120 minutes

ATypI members
ATypI AGM

Sunday 21 September | 09:15 – 10:15 | Plenary session in Palace A

The ATypI Annual General Meeting is the place where members discuss and decide on the running and future of the organisation. All members are entitled to attend, speak and vote. Theme: Other | 60 minutes

ATypI attendees
Closing plenary

Sunday 21 September | 15:00 – 15:15 | Plenary session in Palace A Theme: Other | 15 minutes